fbpx
+380(96)970-99-70
info@eurochistka.com.ua

Мережа хімчисток "Єврочистка" пропонує широкий спектр послуг з професійного ремонту взуття, сумок, рукавичок і інших аксесуарів. Ви можете довірити нам найдорожчі, улюблені вироби, і вирішення найважчих завдань! Майстри ремонту з споконвічним майстерністю виконати реставрацію, підженуть під розмір, зроблять корекцію або заміну необхідних елементів Вашого унікального аксесуару. Ваші очікування будуть виправдані! Про внесені зміни будете знати тільки Ви і майстер. Оточуючим залишиться тільки захоплюватися ідеальним станом Вашого взуття, сумок і аксесуарів. Хочете, щоб нові туфлі або чобітки прослужили довше? Наші фахівці проведуть необхідні превентивні заходи. Встановлять на підошву профілактику, замінять фабричні набійки, і оброблять виріб спеціальними засобами, які захистять їх від вологи і пилу. Ремонт і реставрація взуття дозволяє заощадити на покупці нової пари, і повертає улюблену річ до первинного товарного вигляду. Так, вам не потрібно буде витрачатися на нові туфлі. Ремонт взуття в "Єврочистці" дає можливість не прощатися з дорогими виробами, або тими, які просто стали вашими улюбленцями і ви не готові з ними розлучатися. Реставрація взуття може знадобитися через погані погодні умови, якими частенько характеризується Львів та інші міста України. Також, на зношування черевик або туфель впливає і особливості ходи. Тому якісний ремонт взуття потрібен практично кожному. У мережі хімчисток "Єврочистка" ми здійснюємо професійний ремонт взуття з використанням новітніх технологій. При цьому це може бути як дрібна робота, яка орієнтована на відновлення нормального стану ремінців, швів і замків, так і повна реставрація. Наша компанія надає такі послуги як: 
- ремонт шкіряного взуття; 
- ремонт лакованого взуття; 
- ремонт підошви взуття; 
- ремонт гумового взуття. 


Якщо у ваших туфель або чобіт пошкодився каблук, ми зможемо швидко вирішити цю проблему. Також нами здійснюється і розтяжка взуття, що часто потрібно при покупці нової пари. 
Так, вам не потрібно буде терпіти дискомфорт при носінні, або повертати вподобаний виріб на який часто ціни досить високі, назад в магазин. Хороший ремонт взуття передбачає роботу з усіма деталями, включаючи підошву, набійки і шви. При цьому, ми зможемо також вирішити проблему звужених або занадто широких гомілок. Ціни на ремонт взуття залежать від складності виконуваної роботи. Замовити відновлення взуття або її швидкий ремонт, можна звернувшись до нас за вказаними контактами. 
Ремонт сумок і безлічі аксесуарів популярний зараз і користується попитом. Кожен хоче, щоб його улюблена сумка або який-небудь аксесуар були в надійному і належному стані. На жаль, подібні речі постійно псуються і ламаються, тому завжди потрібно стежити за ними і контролювати. Ремонт шкіряних сумок - заміна фабричної набійки, обробку речі спеціальними засобами, що допомагають захистити сумку від поганої погоди, пилу або прилипання бруду. Відновлення сумки важкий процес, за який беруться фахівці і професіонали "Єврочистки". Важливо не тільки правильно підібрати матеріал і колір, але також і повернути сумку в первинний вигляд. Майстри по ремонту з належним професіоналізмом виконають свою роботу, зроблять необхідну корекцію і повернуть ваш аксесуар в первинний вигляд! Ціни на ремонт жіночих сумок і аксесуарів дуже різні, в залежності від того, наскільки дорогий матеріал і яке завдання стоїть перед  майстром. Нашим майстрам ви можете спокійно довірити свої сумки і взуття і бути впевненими в тому, що вони залишаться в повній цілості. А по закінченню роботи ви самі побачите, наскільки добре постаралися фахівці.